Despre Nurb

NURB este un atelier de fabricație, montaj și service pentru proiecte de arhitectură de interior și design. Activitatea principală este dedicată producției de mobilier pe comandă și amenajărilor interioare. Și chiar ne pricepem bine, ca dovadă sunt multele premii de design la care am fost părtași și făptași.

Colaborăm cu antreprenori, designeri și arhitecți sau agenții de publicitate pentru proiecte uneori simple, alteori foarte complexe de spații interioare, cărora le oferim experiența și toate serviciile noastre. Nu există proiect mic sau proiect mare, există doar proiecte de succes.

Așa zicem noi,

Nurb

Design > Management > Calitate

Preluăm un render și vă livrăm realitatea. Dar ca să se întâmple asta avem de îndeplinit împreună mai mulți pași:

Design.

Pornim de la proiect și împreună cu arhitecții și designerii stabilim toate detaliile așa încât proiectul să rămână cât mai fidel conceptului. Ne place când lucrurile sunt simple, ne place și când sunt complicate. Uneori e complicat să faci simplu, și să pui în evidență lucruri subtile, dar știm să înțelegem rafinamentul unui proiect și știm cum să-l aducem la realitate.

Management.

Încă de la stadiile inițiale de proiect putem să dăm o idee despre costuri și timp. Vorbim cu clienții noștri despre buget și despre problemele tehnice. Apoi, găsim toate resursele de materiale și ne gândim cum putem folosi tehnologiile la care avem acces așa încât proiectul să se poată întâmplă într-un raport optim de timp și cost.

Calitate.

Probabil suntem unii dintre cei mai buni de pe piață. Asta pentru că folosim tehnologia adecvată, subcontractorii potriviți și materiale de calitate. Ne asumăm nu doar măsurători și verificări continue în timpul producției, sau planuri de montaj detaliate, dar avem o întreagă strategie de educație a personalului în executarea și montarea componentelor și mobilierului la cele mai înalte standarde.

Servicii sau ce știm să facem bine

Producție de mobilier

In serie sau unicate precum și prototipuri de mobilier sau alte accesorii din MDF vopsit, lemn masiv, plăci furniruite, PAL melaminat, metal, sticlă, materiale compozite, inclusiv mobilier tapițat.

Producție placări

Pentru amenajările de spații realizăm placări de pereți, stâlpi, tavane, pardoseli folosind placaje de lemn, MDF, Corian, lemn masiv, ceramică, metal

Tâmplării interioare și exterioare

Uși și panouri divizoare, tâmplării oscilo-batante sau culisante din lemn masiv, MDF, sau PAL, aluminiu sau metal și sticlă.

Antrepriză generală

Dacă vorbim de proiecte mari și complexe, de multe echipe și totuși de calitate putem prelua rolul de producător sau antreprenor general. Pentru proiecte mari avem capacitatea să coordonăm și să gestionăm situații cu producții complicate, să controlăm calitatea și termenele de predare pentru echipele și companiile care lucrează împreună.

Management de proiect & consultanță

Atunci când ne punem la treabă împreună cu arhitecții și cu managerii de proiect avem deja o experiență bogată. Din momentul în care începem să lucrăm împreună proiectul pe care-l gândiți, înainte să ajungă în producție se dezvoltă în fabrica noastră într-o etapă super tehnică pentru execuție. De la primul render sau desen ne dăm seama unde sunt punctele vulnerabile și venim cu soluțiile potrivite. Analizăm, anticipăm, dăm opțiuni, mostre de texturi, culoare, referințe la alte proiecte. Cu acest proiect super tehnic vă ajutăm să vă dezvoltați ideile și să țineți sub control tot ce ați creat.

Atunci când ne punem la treabă împreună cu arhitecții și cu managerii de proiect avem deja o experiență bogată. Din momentul în care începem să lucrăm împreună proiectul pe care-l gândiți, înainte să ajungă în producție se dezvoltă în fabrica noastră într-o etapă super tehnică pentru execuție. De la primul render sau desen ne dăm seama unde sunt punctele vulnerabile și venim cu soluțiile potrivite. Analizăm, anticipăm, dăm opțiuni, mostre de texturi, culoare, referințe la alte proiecte. Cu acest proiect super tehnic vă ajutăm să vă dezvoltați ideile și să țineți sub control tot ce ați creat.

Montaj

Montajul este o parte importantă a oricărui proiect la comandă. În faza finală, când piesele de mobilier și componentele ajung în locurile pentru care au fost proiectate sunt montate cu atenție. Lanțul de erori este scurtat printr-un plan de măsurători și verificări de parcurs. Ajustările de șantier pot să însemne uneori compromisuri de aceea ne luăm multe măsuri înainte ca să nu ajungem niciodată acolo. Nivele, lasere, scanuri 3D ne ajută să lăsăm amenajările noastre să funcționeze perfect atunci când ieșim dintr-un spațiu.

Arhitectură & design

Prin biroul nostru și prin colaborări cu studiourile cele mai creative din oraș

Instalații HVAC, electrice și sanitare

Construcții și finisaje interioare

Mentenanță

Tehnologii și capacitate de producție

Avem tehnologie și capacitatea de a lucra cu toate tipurile de materiale:

 • Lemn masiv, placaje și aglomerate diverse (PAL, MDF),
 • Metal sub formă de plase, foi de tablă, profile de metal, alama, bronz, cupru și aluminiu
 • Sticlă armată și clară
 • Plastice, Corian și alte compozite,
 • Textile, poliuretani și tapițerii pentru partea soft de mobilier.

Echiparea fabricii noastre este foarte vastă și investim constant în echipamente noi pentru a fi cât mai versatili și performanți. Aceasta ne permite să avem o paletă foarte largă de operații pe care le putem face noi înșine și să reușim să asigurăm foarte multe tipuri de producție.

Operațiile curente:

 • Debitări, frezări, strunjiri de plăci lemnoase, compozit sau metal cu CNC-uri, routere, mașini numerice.
 • Căntuiri pentru plăci de PAL melaminat.
 • Vopsitorii în cabină de vopsit de capacitate mare
 • Imprimari și gravări pe suprafețe diverse de la metal, la MDF, lemn sau textil
 • Prelucrări de lemn masiv
 • Mașină de termoformat CORIAN și alte compozite pentru blaturi sau chiuvete/obiecte sanitare precum și tehnologia necesară realizării de matrițe pentru termoformare.
 • Tehnologie și aparatură pentru sudură metal, alama, inox, sau aluminiu.

Tipuri de mobilier

Proiecte rezidențiale

bucătării, mese, paturi, comode, depozitari, biblioteci, canapele

Proiecte horeca

mobilier pentru camere de hotel - canapele, mese, paturi, cuiere, accesorii - dar și deskuri, baruri, banchete, mese

Muzee și expoziții

Sisteme de expunere, vitrine, deskuri, instalații, sisteme de afișaj și semnalistică specifică

Librării

Sisteme de rafturi pentru cărți și obiecte, desk-uri, mese, cărucioare, blistere, expozitoare, sisteme de afișaj și semnalistică

Spații de retail

Placări, rafturi, cărucioare, standuri, standere, mese, blistere, desk-uri de casă, cuiere

Spații de birou

Placări, depozitari, banchete, mese, canapele, desk-uri de receptie, bucatarii si baruri.