Hai să discutăm despre proiectul tău

  • LP Project Banner

NURB este un atelier de fabricație, montaj și service pentru proiecte de arhitectură de interior și design.

Activitatea principală este dedicată producției de mobilier pe comandă. Și chiar ne pricepem bine, ca dovadă sunt multele premii de design la care am fost părtași și făptași.

Colaborăm cu antreprenori, designeri și arhitecți sau agenții de publicitate pentru proiecte uneori simple, alteori foarte complexe de spații interioare, cărora le oferim experința și toate serviciile noastre. Nu există proiect mic sau proiect mare, există doar proiecte de succes.

Hai să discutăm

De ce să colaborezi cu noi?

Arhitectură & Design
Arhitectură & Design

Pornim de la proiect și împreună cu arhitecții și designerii stabilim toate detaliile așa încât proiectul să rămână cât mai fidel conceptului. Ne place când lucrurile sunt simple, ne place și când sunt complicate.

Uneori e complicat să faci simplu, și să pui în evidență lucruri subtile, dar știm să înțelegem rafinamentul unui proiect și știm cum să-l aducem la realitate.

Hai să discutăm
Producție de Mobilier
Producție de Mobilier

In serie sau unicate precum și prototipuri de mobilier sau alte accesorii din MDF vopsit, lemn masiv, plăci furniruite, PAL melaminat, metal, sticlă, materiale compozite, inclusiv mobilier tapițat.

Hai să discutăm
Oferte personalizate pentru bugetul tău
Oferte personalizate pentru bugetul tău

Încă de la stadiile inițiale de proiect putem să dăm o idee despre costuri și timp. Vorbim cu clienții noștri despre buget și despre problemele tehnice. Apoi, găsim toate resursele de materiale și ne gândim cum putem folosi tehnologiile la care avem acces așa încât proiectul să se poată întâmplă într-un raport optim de timp și cost.

Hai să discutăm
Montaj și Mentenanță
Montaj și Mentenanță

Montajul este o parte importantă a oricărui proiect la comandă. În faza finală, când piesele de mobilier și componentele ajung în locurile pentru care au fost proiectate sunt montate cu atenție.

Lanțul de erori este scurtat printr-un plan de măsurători și verificări de parcurs. Ajustările de șantier pot să însemne uneori compromisuri de aceea ne luăm multe măsuri înainte ca să nu ajungem niciodată acolo. Nivele, lasere, scanuri 3D ne ajută să lăsăm amenajările noastre să funcționeze perfect atunci când ieșim dintr-un spațiu.

Hai să discutăm
Calitate garantată
Calitate garantată

Probabil suntem unii dintre cei mai buni de pe piață. Asta pentru că folosim tehnologia avansată, subcontractorii potriviți și materiale de calitate.

Ne asumăm nu doar măsurători și verificări continue în timpul producției, sau planuri de montaj detaliate, dar avem o întreagă strategie de formare a personalului în executarea și montarea componentelor și mobilierului la cele mai înalte standarde.

Hai să discutăm
Dorești să ne contactezi telefonic? Sună la 0751 287 982

sau

Completează Formularul de contact
  • Cu ce te ocupi?

  • Cum te putem contacta?