Metode de plată

Prețul și Plata produselor

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în LEI și includ toate taxele aplicabile. TVA se aplică la valoarea legală de la data comenzii și este inclus în preturile Bunurilor și/sau serviciilor.


În preturile produselor afisate pe site nu sunt incluse costurile de livrare si costurile altor servicii opționale.


Produsele comandate pot fi achitate utilizând următoarele metode de plată:

  • ramburs direct la curier, la primirea coletului, valabilă pe teritoriul României.
  • plata online (cu card bancar), ceea ce presupune ca în momentul finalizarii comenzii, Clientul va fi redirecționat către un server de plata al unui tert, unde va completa informațiile referitoare la plată. Informatiile vor fi verificate, comanda confirmată și prețul de achiziție se va retrage din contul bancar al Clientului.
  • prin transfer bancar (ordin de plată), în contul RO10INGB0000999908514809 deschis pe numele SC NURB PROIECT SRL la Banca ING. Comisioanele bancare aferente transferului, vor fi achitate de catre Client.

Tansferul bancar presupune ca prețul de achiziție trebuie achitat în contul bancar al Vânzatorului, înainte ca Bunurile să fie expediate.


Pentru valoarea unei comenzi mai mari de 1.500 lei SC NURB PROIECT SRL solicita un avans de 50% din valoarea comenzii. Acesta se poate achita cu ordin de plata in contul RO10INGB0000999908514809 deschis pe numele SC NURB PROIECT SRL la Banca ING.


În cazul plăților online, Vânzatorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Clientul.


Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vanzatorul va emite către Client o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.


Ulterior achitării contravalorii Produselor comandate și livrare/transport, statusul comenzii în Platformă va fi acela de „Comandă finalizată”.